Skip to content

La Glòria és el motor pel qual hem engegat aquesta història que es diu OnCodines Trail.

La Glòria era, sobretot, la nostra amiga però també era la nostra companya d’equip, de curses, de sortides corrent o caminant. Enèrgica i optimista sempre tenia a punt plans per fer abans o després dels llocs on anàvem a córrer. Ens seguim movent per ella.

La Glòria era sòcia fundadora del Club Atlètic Sant Feliu però també d’altres entitats esportives com el Club Natació Caldes, el Club Hoquei Sant Feliu, el Júnior Sant Cugat o el Club Natació Sant Andreu.

Pel que fa al món del running combinava l’asfalt i la muntanya. Les sortides amb tots els de la furgoneta pels camins dels entorns de Sant Feliu amb els entrenaments a la carretera de Sant Miquel amb la colla de la Behobia. En el seu palmarès hi ha dues edicions de l’Oncotrail, una cursa de 100 quilòmetres per equips en relleus amb l’objectiu solidari de recaptar diners per la fundació Oncolliga Girona. També cinc participacions a la Behobia – San Sebastian (20K) o quatre participacions a la Sant Miquel Xperience. La Glòria també havia assolit la distància de mitja marató tant per asfalt com per muntanya amb participacions a les curses de Granollers, Formentera o el Trail Fonts del Montseny. I era habitual veure-la córrer en les curses populars de Sant Feliu com la de Festa Major (9 participacions)  o la cursa del Caneló (3 participacions). Consulta el seu palmarès esportiu complet.

Escolta la música de la Glòria