L’alternativa FontCodines

La FontCodines és el joc esportiu que us proposem com a preàmbul de l’OnCodines Trail, el repte esportiu i solidari per ajudar als malalts de càncer i a les seves famílies que, malauradament, no es podrà fer aquest 2020 i s’ha hagut d’ajornar fins al 20 de març de 2021. La FontCodines manté el lema “Ens movem per la Glòria”.

És un repte esportiu d’orientació i estratègia, a realitzar en equips d’entre 2 i 6 persones (o el nombre màxim de persones que marqui la normativa sanitària del moment), que consisteix en obtenir la màxima puntuació possible en un màxim de 5 hores.

Els punts s’obtenen fent quilòmetres i localitzant diversos elements dels boscos del nostre entorn.

El joc FontCodines es pot fer des de les 8 hores del dia 21 de novembre fins les 15 hores del 31 de desembre de 2020. Cada equip pot fer el joc les vegades que vulgui durant aquest període i se li comptarà el millor registre.

Inscripció a la FontCodines

Hi pot participar tothom, sigueu membres dels equips de l’OnCodines Trail, voluntaris del repte, o gent que us vulgueu sumar només a aquest joc. Això sí, tothom qui participi haurà de formalitzar una nova inscripció al joc: