FAQs

Preguntes freqüents

RECORREGUT
Visiteu l’apartat Bases i recorregut del web.

La modalitat caminant té un desnivell d’uns 1.400 metres positius mentre que el recorregut corrent té un desnivell d’uns 2.000 metres. Més endavant publicarem els desnivells per trams amb els punts d’avituallament.

Gairebé tot el recorregut és per camí. L’asfalt només es trepitja en els enllaços i en el pas per algunes poblacions.

BASES
Llegiu les bases per resoldre altres dubtes. Descarrega’t el reglament.

Sempre hi ha d’haver 4 persones de l’equip al recorregut. Si totes 6 persones voleu fer el recorregut sencer sense relleus per a descansar, ho podeu fer!

L’edat mínima per participar-hi són 16 anys. Els participants d’entre 16 i 18 anys ho poden fer presentant una autorització dels seus tutors legals i un certificat mèdic que acrediti l’aptitud física per superar el repte.

Evidentment, si heu escollit el recorregut de 70 quilòmetres podeu caminar en alguns trams. Així com també podeu córrer en alguns trams del recorregut de 55 quilòmetres. Però els avituallaments tenen horaris d’obertura i de tancament i estan pensats perquè el traçat de 70 quilòmetres es faci majoritàriament corrent i el de 55, majoritàriament caminant. Us aconsellem que si voleu córrer feu el llarg i si voleu caminar, el curt.

INSCRIPCIONS
Si encara no ho heu fet, animeu-vos i inscriu el teu equip.

Fins el 30 d’abril de 2021 o fins que s’hagin esgotat les 120 places.

Sí. Fins el 30 d’abril de 2021 podeu inscriure nous membres al vostre equip fins arribar als 6 components. Contacteu-nos al correu d’inscripcions per a més informació.

Si esteu inscrits a la versió caminant de 55km i finalment voleu fer la de 70km o viceversa, podeu sol·licitar un canvi de modalitat fins el 30 d’abril de 2021.

ALTRES
Si tens altres dubtes, contacta’ns.

Les possibilitats que teniu són gairebé infinites. Hem vist equips munten festes, àpats, concerts o sortejos solidaris. D’altres fan manualitats o productes de marxandatge i els venen… La imaginació al poder!

I tant! Podeu aplicar el logo de l’OnCodines a tots els productes i publicacions que vulgueu!

Els donatius s’actualitzen regularment un cop estan rebudes i confirmades les transferències al compte bancari.

Rebreu un informe per equip de totes les donacions que rebeu, amb el nom de qui l’ha fet i el missatge que us envia (si n’hi ha). Us farem arribar un primer balanç pocs dies abans del repte.