FAQs

Preguntes freqüents

RECORREGUT
Visiteu l'apartat Bases i recorregut del web.

Quan el recorregut estigui definit, es detallarà el desnivell de cada modalitat.

Gairebé tot el recorregut és per camins i pistes forestals. L’asfalt només es trepitja en els enllaços i en el pas per algunes poblacions.

BASES
Llegiu les bases per resoldre altres dubtes. Descarrega't el reglament.

Sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip al recorregut. Si totes 6 persones voleu fer el recorregut sencer sense relleus per a descansar, ho podeu fer!

L’edat mínima per participar-hi són 16 anys. Els participants d’entre 16 i 18 anys ho poden fer presentant una autorització dels seus tutors legals i un certificat mèdic que acrediti l’aptitud física per superar el repte.

Evidentment, si heu escollit el recorregut de 80 quilòmetres podeu caminar en alguns trams. Així com també podeu córrer en alguns trams del recorregut de 60 quilòmetres. Però els avituallaments tenen horaris d’obertura i de tancament i estan pensats perquè el traçat de 80 quilòmetres es faci majoritàriament corrent i el de 60, majoritàriament caminant. Us aconsellem que si voleu córrer feu el llarg i si voleu caminar, el curt.

No està permès participar-hi amb cap tipus d’animal de companyia.

INSCRIPCIONS
Si encara no ho heu fet, animeu-vos i inscriu el teu equip.

Fins el 31 de març de 2023 o fins que s’hagin esgotat les 150 places. En cas que hi hagi més equips interessats, s’obrirà una llista d’espera.

Sí. Fins el dia de tancament d’inscripcions, podeu inscriure nous membres al vostre equip fins arribar als 6 components.

Si esteu inscrits a la versió caminant de 60 quilòmetres i, finalment, voleu fer la de 80 podeu sol·licitar un canvi de modalitat fins el dia de tancament d’inscripcions.

ALTRES
Si tens altres dubtes, contacta'ns.

Les possibilitats que teniu són gairebé infinites. Hem vist equips munten festes, àpats, concerts o sorteigs solidaris. D’altres fan manualitats o productes de marxandatge i els venen… La imaginació al poder!

I tant! Podeu aplicar el logo de l’OnCodines a tots els productes i publicacions que vulgueu! Però no podeu utilitzar ni el del Club Atlètic Sant Feliu ni el del Centre Excursionista Sant Feliu. Tampoc els de les entitats beneficiàries, sense el seu consentiment.

Els donatius s’inclouen al web regularment, un cop estan rebuts i confirmats els ingressos amb el banc.

Rebreu, abans del repte, un informe per equip de totes les donacions que rebeu, amb el nom de qui l’ha fet i el missatge que us envia (si n’hi ha).