3 recorreguts:
corrent (71 km) o
caminant (56 o 44 km)

11 municipis
del Vallès Oriental i Moianès

Sortida i arribada a
Sant Feliu de Codines

El traçat de la prova corrent71 km, amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines, i transcorre pels municipis de: Sant Quirze Safaja, l’Ametlla del Vallès, Figaró, La Garriga, Les Franqueses del Vallès, Granollers, Canovelles, Santa Eulàlia de Ronçana, Bigues i Riells i Caldes de Montbui.

El traçat del repte solidari caminant té uns 56 km i també es circular. En la majoria dels trams, comparteixen recorregut amb els corredors. Degut a les restriccions horàries, s’ha incorporat un segon recorregut caminant de 44 km.

En tots els trams hi haurà punts de control de pas perquè els equips puguin fer els relleus. La sortida serà a les 6.30 h del matí i els equips tenen màxim fins les 21.00 h per completar-la.

OnCodines Trail segura

L’esdeveniment OnCodines Trail serà un espai segur en el context de pandèmia per la COVID.

INFORMACIÓ DEL RECORREGUT I ETAPES

Hi haurà 3 recorreguts.

Al dossier del caminador/corredor hi trobareu indicacions, horaris, informació de les etapes i temps màxims de pas pels punts de control. És imprescindible que tots els equips us el llegiu.

L
Corrent – 71 km

M
Caminant – 56 km

S
Caminant – 44 km

HORARIS DE SORTIDA

La sortida serà esglaonada i es farà des de 3 punts diferents.

És molt important que tingueu clar la vostra hora i lloc de sortida i compliu amb aquesta planificació. Us heu de presentar al vostre lloc de sortida amb 10 minuts (no més) d’antelació.

Properament publicarem…

DOSSIER DELS VEHICLES DE SUPORT

amb indicacions per als vehicles, itineraris que han de seguir i ubicacions dels aparcaments.

ATENCIÓ! Per accedir als itineraris cal accedir a l’enllaç corresponent fent clic a “ITINERARI”