Comunicat de l’organització de l’OnCodines Trail

El repte del 21 de març de 2020 s’ajorna com a mesura preventiva pel coronavirus

En una reunió del comitè organitzador de l’OnCodines Trail celebrada ahir dimecres 11 de març a la nit, després de l’acte de coordinació de voluntaris, i seguint els consells i recomanacions del Govern de la Generalitat a través del Departament de Salut i de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, s’ha acordat ajornar el repte esportiu del proper dissabte 21 de març com a mesura preventiva pel coronavirus, així com la xerrada de nutrició del proper divendres.

El repte OnCodines Trail vol ser un acte sobretot de solidaritat i de col·laboració amb totes aquelles persones que passen una greu malaltia com és el càncer, i és per això que creiem que no té sentit mantenir-lo en un context com l’actual, de contenció de la pandèmia del coronavirus.

Des de l'organització prioritzem la seguretat dels participants i la cobertura mèdica de tot el repte i, veient l'evolució de la situació mèdica, considerem que seria imprudent mantenir la data inicial. Per tant, creiem que com a organització hem d'exercir aquest acte de responsabilitat en vers als participants.

A més, tots els implicats en aquest gran repte volem que aquell dia sigui un èxit, un dia feliç i d'alegria per tots els participants. Tot i moure una concentració menor a les 1.000 persones inscrites, el context social actual ens dóna arguments també per aplaçar la data de celebració i garantir així que res enterboleix el que volem que sigui un gran dia.

 

Sant Feliu de Codines, 12 de març de 2020

nimble_asset_logo_mail_formulari